Wat is bij de prijs van een cruisevakantie inbegrepen?

Gewijzigd op 17 Aug 2023

Bij een cruisevakantie zit er veel inbegrepen bij de prijs.

Allereerst is uiteraard de hut inbegrepen bij de prijs. Daarnaast is ontbijt, lunch en diner ook inbegrepen. Het eten aan boord van een cruiseschip is altijd van zeer hoge kwaliteit. Ben je echt gek op culinair hoogstaand eten dan raden wij je aan om een cruisevakantie te boeken met Holland America Line of Costa Cruises.

Een ander belangrijk element dat bij de prijs van jouw cruisevakantie is inbegrepen is de entertainment. De entertainment aan boord van cruiseschepen is zeer professioneel en uitgebreid. Op meerdere schepen van Royal Caribbean heb je een fantastisch Aqua theater met lichtshows en mensen die van 40 meter hoogte in een zwembad duiken. Bij Norwegian Cruise Line heb je zelfs echte Broadway Shows die ’s avonds in een groot theater zijn te bekijken. Daarnaast heb je natuurlijk allerlei verschillende bars met live muziek of karaoke.

Reis je met je kinderen, dan zullen zij zich zeker ook niet vervelen. Ieder cruiseschip biedt een kinder- of tienerclub waar de kinderen zich de hele dag, zonder ouders, kunnen vermaken. Willen ze wat actiever zijn dan vind je op ieder cruiseschip een zwembad en meerdere glijbanen. Sommige cruiserederijen zoals, Royal Caribbean en Norwegian Cruise Line, bieden zelfs hele waterparken aan.

Ten slotte zijn er op de verschillende cruiseschepen ook nog betaalde activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kartbaan bij Norwegian Cruise Line, een surf simulator bij Royal Caribbean of een formule 1 simulator bij MSC Cruises.
Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren

Vragen over hetzelfde onderwerp

Gerelateerde vragen

Heb jij jouw antwoord niet gevonden?

WhatsApp of bel ons!

WhatsApp ons op het nummer +3232590910. Je kunt ons op hetzelfde nummer ook bellen, houd dan rekening met langere wachttijden.


Openingstijden:

maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Social Media

Stel jouw vraag via een DM op onze socials en wij beantwoorden jouw bericht tijdens de openingstijden:


maandag-vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 10:00-17:00

zondag: gesloten


Bekijk afwijkende openingstijden

Stuur ons een mail

Je helpt ons om jouw mail te sturen via ons contactformulier. Houd rekening met enkele dagen verwerkingstijd, afhankelijk van de drukte.